Verwerkingsovereenkomsten aanmaken en beheren met Co-dex.eu
924
post-template-default,single,single-post,postid-924,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Verwerkingsovereenkomsten aanmaken en beheren met Co-dex.eu

Uw verwerkingsovereenkomsten worden automatisch aangemaakt met Co-dex.eu

Verwerkingsovereenkomsten aanmaken en beheren met Co-dex.eu

De AVG stelt dat de verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker om onderling afspraken dienen te maken over de verwerking van persoonsgegevens. Deze afspraken worden best in een verwerkersovereenkomst opgenomen. Indien u dus als dienstverlener samenwerkt met een externe partij en deze verwerkt op één of andere manier de persoonsgegevens die u verzamelt bent u wettelijk verplicht om een verwerkingsovereenkomst af te sluiten met deze partij.

Verwerkingsovereenkomsten aanmaken en beheren met Co-dex.eu
Verwerkingsovereenkomsten beheren in Co-Dex.eu

Met Co-Dex.eu zorgen wij ervoor dat u uw verwerkingsovereenkomsten op een makkelijke manier kan genereren, beheren en versturen naar de nodige partijen.

Verwerkingsovereenkomsten automatisch genereren via Co-dex.eu

Indien u uw verwerkingsregister aanlegt binnen Co-dex.eu. Kunnen wij op basis van de gekende gegevens over uw organisatie automatisch detecteren welke derde partij er welke persoonsgegevens verwerkt. Met deze kennis kunnen wij automatisch een standaard verwerkingsovereenkomst maken.

De verwerkingsovereenkomst bestaat uit 2 delen:

  • Een specifiek deel (per verwerking)
  • Een algemeen deel

Verwerkingsovereenkomsten worden automatisch doorgestuurd.

Indien u ervoor kiest om uw verwerkingsovereenkomsten laat genereren door Co-Dex.eu. Dan kunnen wij automatisch detecteren naar welke partijen we verwerkingsovereenkomsten moeten sturen ter goedkeuring. Wij zullen dan ook bij elke wijziging aan de verwerkingsovereenkomsten de nodige partijen automatisch op de hoogte brengen. Dat is alvast een zorg minder voor uw organisatie!

Visualisatie in het dashboard.

Het is van groot belang dat u ter allertijde een compleet overzicht hebt van uw compliance met de wetgeving. Om die reden hebben wij ervoor gezorgd dat u in het dashboard van Co-dex.eu in één oogopslag kan zien welke leveranciers gelinkt zijn aan welke verwerkingen. En welke van deze leveranciers nog geen verwerkingsovereenkomsten hebben. Zo ziet u meteen waar er actie ondernomen moet worden om aan de wetgeving te voldoen.

Vragen?

Wilt u meteen aan de slag met onze verwerkingsovereenkomsten module? Heeft u nog een vraag? Aarzel niet en …